Home

Sleepbotenfestival komt in zicht

Sleepbotenfestival komt in zicht Biddinghuizen - 16 augustus 2023.  Op 26 augustus staan de sleepboten en opduwboten in het middelpunt van de belangstelling tijdens het traditionele Sleepbotenfestival. Van 10 uur tot 23 uur is de Havenkant het decor van diverse activiteiten.

Er is een divers programma samengesteld, met onder andere oude ambachten, springkussens en optredens van verschillende shantykoren. Ook is er dit jaar weer een braderie, met als nieuw onderdeel een "kinderrommelmarkt" speciaal voor de jongste inwoners.

Er zullen trekwedstrijden op het water plaatsvinden, waarbij een aantal boten flink aan de slag gaan. Deze waterfestiviteiten kunt u bewonderen vanaf het terras, onder het genot van een kop koffie, thee of iets anders. Een aantal foodtrucks zorgen ervoor dat ook de inwendige mens niets tekortkomt.

Nieuw dit jaar is de grote vaarbak van Vaargroep Flevoland, waar diverse demonstraties gegeven zullen worden.

Alle activiteiten vinden plaats van 10 tot 16 uur aan de Havenkade. En omdat er wat te vieren is, is er nog een extraatje: van 20 tot 23 uur zal DJ Raoel een feestavond muzikaal omlijsten. De toegang is gratis.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat