Home

Dorpsmaaltijd Opdreef tijdens feestweek

Dorpsmaaltijd Opdreef tijdens feestweek Biddinghuizen - 2 juni 2016.  Op zaterdag 11 juni zullen Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Slump Catering Events een maaltijd organiseren onder de naam: "Opdreef maaltijd".

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan. Vanaf ongeveer 17.30 uur zal het buffet geopend worden.

Voor €10,= kunt u mee-eten en genieten van de overheerlijke Opdreef maaltijd welke bestaat uit een Chinese maaltijd (Nasi, Bami, Babi pangang, kipsaté en nog veel meer). Tijdens het eten kunt u samen met uw dorpsgenoten bijpraten en genieten van al het lekkers.

Aansluitend aan de maaltijd wordt de Feestavond gehouden.

Omdat het al bijna 11 juni is wordt u gevraagd om u zo spoedig mogelijk op te geven. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@ijsvogel.net. Vervolgens ontvangt u de instructies hoe en waar u kunt betalen.

Na ontvangst van betaling wordt dit bevestigd en is de reservering definitief.

De organisatie hoopt u tijdens de maaltijd te mogen ontvangen om samen te genieten van een heerlijke maaltijd en een gezellige avond.

Dorpsbelangen Biddinghuizen, Stichting de IJsvogel en Slump Catering Events


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat