Home

Bijna van start: De OpDreef Feestweek

Bijna van start: De OpDreef Feestweek Biddinghuizen - 10 juli 2022.  Na 2 jaar van stilte wordt van 13 t/m 17 juli de Opdreef feestweek in Biddinghuizen gehouden. Stichting de IJsvogel heeft geprobeerd er voor jong en oud een mooi geheel van te maken. Op alle dagen valt er iets te beleven in de feesttent die weer op het Maaiveld staat.

Voor de dorpsmaaltijd en de feestavond zijn er nog tickets te koop bij Boekenhuis v d Walle of via https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestivalTickets voor de dorpsmaaltijd zijn te koop tot donderdagavond 14 juli en voor de feestavond tot zaterdag 16 juli.

De tickets kosten voor de maaltijd € 7,50, voor de feestavond in de voorverkoop €10,=. Wilt u zowel de maaltijd als de feestavond bezoeken dan zijn hier combitickets voor te koop welke €15,= kosten.

Aan de deur op de feestavond zelf betaalt u €12,50 om deze bij te mogen wonen.

"Wij hopen u allemaal te begroeten in de feestweek want ook dan telt de regel Biddinghuizen we doen het samen!" besluit Stichting de IJsvogel.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat