Home

Laatste oproep Huttenfeest!

Laatste oproep Huttenfeest! Biddinghuizen - 14 mei 2017.  Stichting de IJsvogel en Inloophuis de Kans zijn namens de kinderen van Biddinghuizen op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen tijdens het Huttenfeest welke gehouden wordt van 14 t/m 16 augustus.

Om het Huttenfeest te laten slagen hebben wij veel vrijwilligers nodig. Per dag hebben we ongeveer 20 mensen nodig om het Huttenfeest goed en veilig te laten verlopen. Op dit moment hebben wij helaas nog te weinig aanmeldingen van vrijwilligers. We hebben nu ongeveer 5 vrijwilligers per dag.
 
Dus heeft u tijd en lijkt het u leuk om te helpen? Stuur dan een e-mail naar vrijwilliger@ijsvogel.net of meldt u zaterdag 20 mei aan op de braderie bij de kraam van Stichting de IJsvogel. In het weekend van 20 mei nemen wij ook de beslissing of het Huttenfeest wel of niet kan doorgaan.
 
De organisatie en de kinderen zijn dankbaar voor uw hulp en begeleiding tijdens deze dagen met het bouwen van de vele mooie hutten in het huttendorp.
 
Helpt u ook mee het Huttenfeest te laten slagen? Laat het ons weten via vrijwilliger@ijsvogel.net  

Namens Stichting de IJsvogel en inloophuis de Kans
 
Biddinghuizen, we doen het samen!
 
 

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat