Home

Nieuws en feiten rondom de feestweek

Nieuws en feiten rondom de feestweek Biddinghuizen - 7 juni 2022.  Van 13 tot en met 17 juli vindt de Opdreef feestweek plaats. Een feestavond, eieren gooien, een braderie en Kofferbakmarkt staan o.a. op het programma. De organisatie vraagt voor een aantal zaken nog graag wat extra aandacht.

Vrijwilligers
Stichting de IJsvogel is opzoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Woensdag 13 juli
Tijdens de Hobbybeurs van 12 tot 21 uur kun je de bezoekers laten zien wat jouw hobby is. Een tafel huren kost € 10,-- aanmelden is verplicht en kan via opdreef-festival@ijsvogel.net. Ook is er deze middag van 13.00-16.00 uur een kindermiddag met een ballonkunstenaar. Opgeven hiervoor is niet nodig.

Donderdag 14 juli
Tijdens "Heel Biddinghuizen bakt" wordt er opzoek gegaan naar de beste amateurbakker van het dorp. Beoordelingen worden gedaan door een onafhankelijke jury en de bakker van de mooiste of lekkerste taart krijgt een prijs. Deze taarten zullen tijdens de oudhollandse spelletjesmiddag worden geserveerd met koffie of thee.

Vrijdag 15 juli
Dorpslunch, aanmelden via opdreef-festival@ijsvogel.net. In de avond is er een besloten avond voor de vrijwilligers van Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en ACV de Flintstones.

Zaterdag 16 juli
Diverse activiteiten: een brandweerdemonstratie, dorpsmaaltijd (opgeven noodzakelijk), een Kofferbakmarkt, braderie en het Kampioenschap Eiergooien.

In de avond is er een feestavond. Kaarten kunnen worden gekocht op zaterdagavond aan de deur. Wie zeker wil zijn van een kaartje kan een goedkoper Early Bird ticket aanschaffen bij Boekenhuys van der Walle, aan de Baan 22 in Biddinghuizen. Of kaarten bestellen via de QR-code.Zondag 17 juli
De week wordt afgesloten met de interreligieuze bijeenkomst.

Alle dagen als er wat in de tent te doen is, zal het terras en de bar geopend zijn.

Voor meer informatie of opgeven voor één van de activiteiten kunt u mailen naar opdreef-festival@ijsvogel.net)


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat