Home

15 december kerstmarkt en kofferbakmarkt

15 december kerstmarkt en kofferbakmarkt Biddinghuizen - 31 oktober 2017.  Op vrijdag 15 december 'wordt de gezelligste kerstmarkt van Biddinghuizen weer gehouden'. Behalve een braderie in kerstsfeer, is er ook livemuziek, een kofferbakmarkt en een kerstman. "Natuurlijk zal de glühwein en warme chocolademelk niet ontbreken", schrijft Stichting De IJsvogel.

Kraam huren op kerstmarkt
Scholen en verenigingen die op de kerstmarkt willen staan kunnen een kraam huren door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net. Hobbyisten en bedrijven kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden voor een kraam. De huur van de kraam dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Kofferbakmarkt
Wie (kerst)spullen over heeft en deze wil verkopen, kan deelnemen aan de kofferbakmarkt. Hierbij kunt u spullen verkopen vanuit de kofferbak van uw auto. De toegang en deelname aan deze kerstkofferbakmarkt is gratis. Deelnemende auto's dienen zich wel aan te melden. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen met uw naam en type auto naar info@ijsvogel.net, waarop u een bevestiging ontvangt van De IJsvogel. Bij het aanmelden voor de kofferbakmarkt geldt het principe 'vol = vol'.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat