Home

Avond4daagse in Biddinghuizen

Avond4daagse in Biddinghuizen Biddinghuizen - 23 mei 2018.  De afgelopen weken heeft u al veel kunnen lezen over de avond4daagse die dit jaar op 4, 5, 7 en 8 juni plaatsvindt. Inschrijven is nog mogelijk op maandag 28 mei van 19.00 tot 19.30 uur in het Koetshuis. De kosten bedragen €3,50 per deelnemer.

De avondvierdaagse is een jaarlijks terugkerend evenement dat in en rond de dorpskern van Biddinghuizen voor jong en oud wordt georganiseerd. Van oudsher was de wandelroute verdeeld over vier avonden van dinsdag tot en met vrijdag. De laatste jaren wordt de woensdag overgeslagen en wordt er gelopen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Deelnemers kunnen meedoen in twee categorieën: 5 kilometer per dag of 10 kilometer per dag. De vierdaagse eindigt met een intocht op vrijdagavond.

Verkeersmaatregelen tijdens de avond4daagse
Voor de veiligheid van de deelnemers zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Komt u als deelnemer met de auto dan kunt u deze bij het Educatief Centrum parkeren. Brengt u uw kinderen met de auto, verzoeken wij u dit bij het Educatief Centrum te doen. Dit in verband met de verkeersveiligheid. Komt u met de fiets dan kunt u terecht in de, voor deze gelegenheid, gemaakte fietsenstalling op de Verlengde Baan.

Intocht vrijdagavond
De intocht van de avond4daagse verloopt anders dan de andere wandelavonden.
Als alle deelnemers (zowel de 5 als de 10km) hun route hebben gelopen, zullen beide groepen zich verzamelen op het Noaberpark. Daarna zal de complete groep achter een volgauto de intochtroute door Biddinghuizen lopen. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat er geen auto's op deze route kunnen komen. Alle routes zijn volgende week te vinden op de Facebookpagina van De IJsvogel en de website van de stichting.

Niet roken tijdens de avond4daagse
Vorig jaar is gestart met de actie 'niet roken tijdens de avond4daagse'. "Ook dit jaar gaan we hiermee door zodat de avond4daagse een gezond evenement blijft voor iedereen", aldus De IJsvogel. "Ouders en deelnemers vragen we dan ook dit tijdens het lopen en op het Maaiveld niet te doen".

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980

Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat