Home

Winterfair dit jaar deels op Maaiveld

Winterfair dit jaar deels op Maaiveld Biddinghuizen - 19 november 2019.  Zo is Sinterklaas nog maar nét welkom geheten in ons dorp of het volgende evenement staat al voor de deur. Op zaterdag 7 december tussen 13.00 uur en 20.00 uur vindt dit jaar weer de Winterfair plaats.

In verband met de verbouwing van de kerk vindt de Winterfair deze keer plaats op het evenemententerrein het Maaiveld. Er zijn nog enkele kramen te huur, en ook nog een paar plaatsen op de kofferbakmarkt. Heeft u interesse? Stuur dan een mailtje naar kerstmarkt@ijsvogel.net.

Steuntje in de rug
Vanzelfsprekend treft u ook weer een kraampje aan van de IJsvogel, hier kunt u ook iemand opgeven van wie u vindt dat hij/zij een steuntje in de rug zou verdienen. Wilt u dat liever niet op die manier doen? Stuur dan een mailtje naar kerstmarkt@ijsvogel.net. "Wie weet maken we uw kandidaat blij met een gezellig kerstpakket", schrijft de stichting.

"Samen met de lichtjestour (een stoet van feestelijk verlichte tractoren) zijn we ervan overtuigd dat ook de Winterfair weer een sfeervol evenement gaat worden".

Binnenkort volgt het gehele programma. Houdt hiervoor de diverse media in de gaten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat