Home

Huttenfeest gaat voor voldoende vrijwilligers in 2017

Huttenfeest gaat voor voldoende vrijwilligers in 2017 Biddinghuizen - 5 april 2017.  Dit jaar op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus wordt het jaarlijkse huttenfeest georganiseerd door Stichting De IJsvogel in samenwerking met Inloophuis De Kans. Vorig jaar ging het festijn niet door wegens te weinig vrijwilligers, maar de organiserende partijen gaan ervoor dit jaar weer hutten te kunnen bouwen.

Tijdens het huttenfeest kunnen kinderen een hut maken met behulp van beschikbaar gestelde materialen. De hut blijft even staan om hier ten volste van te kunnen genieten. Omdat juist op het punt van vrijwilligers de organisatie vorig jaar stokte, zoekt De IJsvogel al vroeg in het jaar naar mensen die één, twee of drie middagen willen helpen.

Actie
Voor vrijwilligers is een speciale actie bedacht. Kinderen van vrijwilligers die deelnemen aan het huttenfeest, krijgen een korting van 2,50 op de reguliere prijs.

Wie mee wil helpen tijdens het evenement (en zo de kans van doorgaan vergroten), kan zich per e-mail melden via vrijwilliger@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat