Home

Verkeerswijziging tijdens Op Dreef muziekfestival

Biddinghuizen - 31 augustus 2015.  Tijdens het Op Dreef Muziekfestival op 5 september zal er in het centrum van Biddinghuizen een verkeerswijziging van kracht zijn.

De Verlengde Baan (tussen de Dreef en de bocht voor de Lidl) zal worden afgesloten van 06.00 uur - 01.00 uur. Er zullen verkeersregelaars ingezet worden voor de veiligheid en om de bevoorrading van de winkels mogelijk te maken.

De weg tussen de Tas en Klamer de fietsenmaker wordt vanaf 08.00 uur tot ongeveer 18.00 uur een eenrichtingsweg. Hiervoor geldt dat deze weg alleen vanaf de Baan is in te rijden richting de Hooiberg en dat u deze weer verlaat via het Erf. Verkeersborden zullen dit allemaal verduidelijken.

Voor alle bezoekers van het muziek-festival en de braderie worden diverse parkeerplaatsen gecreëerd. Ook dit wordt aangegeven door middel van verkeersborden.

Mocht u nog vragen hebben over deze wijziging dan kunt u contact opnemen met Stichting De IJsvogel door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat