Home

Biddinghuizen viert week lang feest

Biddinghuizen viert week lang feest Biddinghuizen - 13 juni 2016.  Stichting de IJsvogel kijkt tevreden terug op de juni-feestweek van 2016. Diverse activiteiten zorgden voor een goede sfeer.

De avondvierdaagse werd onder een stralend zonnetje gelopen. Een enkele blaar mocht de pret niet drukken bij de lopers die op vrijdagavond onder begeleiding van Maris Sonores door heel veel mensen enthousiast werden binnengehaald op het evenemententerrein aan de verlengde baan.

Na de intocht werd de naam van het evenemententerrein, het Maaiveld, onthuld door Burgemeester de Jonge en dorpsvoorzitter Willem Feiken.

Op de kermis was het iedere avond gezellig druk. Op vrijdagavond na de intocht kon de jeugd zich uitleven tijdens de kinderdisco welke gehouden werd op het Maaiveld. Er werd veel gedanst door de aanwezige kinderen.

De zaterdag begon met de kofferbakmarkt en de braderie. Bij de demonstratie van de Brandweer en de EHBO vereniging op het Plein was het gezellig druk en werd gedemonstreerd hoe iemand bevrijd werd uit een auto, hoe er geblust wordt en hoe te handelen in zulke gevallen.

Bij de oude trekkers en brommers was het gezellig druk, werd er gepronkt met al dat pracht en praal wat er tentoongesteld werd.

De gratis pendelbus welke u naar de verschillende evenementen in en om het dorp bracht was ook een geslaagd experiment waar alle partijen een goed gevoel over hadden. Bij de OpDreefmaaltijd werd druk bijgepraat en genoten van al het lekkers wat er geboden werd.

De zaterdagavond was voor de coverband Hillstreet Live deze band vermaakte het aanwezige publiek met hun gezang, er werd gedanst, gesprongen en wat niet meer. Kortom een gezellige boel.

Tijdens de avond werd er tussendoor ook weer het Biddinghuizerkampioenschap frikadellen eten gehouden, het werd een spannende strijd, iedereen was benieuwd of Cees Bouma zijn beker weer mee mocht nemen of dat het toch Hein de Haan zou worden omdat beide heren gelijk opgingen. De uiteindelijke winnaar is geworden Cees Bouma met het aantal van 15 stuks, wat een verbetering was van zijn record van vorig jaar.

"Het was een week om nooit te vergeten, wij willen de vele sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun hulp op wat voor manier dan ook voor / tijdens / na deze week, want zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest om deze week te organiseren." aldus Stichting de IJsvogel.

Dorpsbelangen en Stichting de IJsvogel vierden de feestweek samen met u.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat