Home

Door vervoersverbod geen eieren gooien maar waterballon gooien

Door vervoersverbod geen eieren gooien maar waterballon gooien Biddinghuizen - 4 juli 2022.  Vanwege het vervoersverbod door de vogelgriep in de regio heeft de organisatie van het OpDreef festival besloten dat het programma eieren gooien wordt vervangen voor het kampioenschap waterballon gooien.

"Wij kunnen geen eieren ophalen en wij hebben gemeend het onderdeel, ook uit respect voor het bedrijf waar het gevonden is, het Biddinghuizen kampioenschap eieren gooien te vervangen door het Biddinghuizen kampioenschap waterballon gooien. " aldus Stichting de IJsvogel.

Voor het waterballon gooien kunt u zich aanmelden als koppel van 2 personen via: opdreef-festival@ijsvogel.net.

U kunt zich nog aanmelden tot woensdag 13 juli voor de hobbybeurs, de kofferbakmarkt, de braderie, de lunch en heel Biddinghuizen bakt, dus als u aan 1 van deze onderdelen wilt deelnemen wacht dan niet te lang en geef u op via: opdreef-festival@ijsvogel.net.


Voor de feestavond en de dorpsmaaltijd op zaterdag 16 juli zijn nog tickets te koop via ticketkantoor.nl en bij boekenhuis v d Walle.

De tickets kosten voor de maaltijd €7,50, voor de feestavond in de voorverkoop €10,00. Wilt u zowel de maaltijd als de feestavond bezoeken dan zijn hier combitickets voor te koop voor €15,=.

Aan de deur op de feestavond zelf betaalt u €12,50.

Mocht u nog willen helpen tijdens de feestweek, denk aan op- en afbouw of helpen met een onderdeel dan kunt u u opgeven via: opdreef-festival@ijsvogel.net.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat