Home

Programma Opdreef Festival 2018

Programma Opdreef Festival 2018 Biddinghuizen - 28 mei 2018.  Van 4 t/m 10 juni wordt de feestweek georganiseerd in Biddinghuizen. Het complete programma vindt u hieronder.

Avond4daagse
De avond4daagse wordt gelopen op maandag 4, dinsdag 5, donderdag 7 en vrijdag 8 juni. De start en finish vinden plaats op het Maaiveld aan de Verlengde Baan.

Kermis
Tijdens de feestweek zal de kermis ook weer van de partij zijn en alle attracties zijn zeker een bezoekje waard voor zowel jong als oud.

Ondernemers BBQ
Op vrijdag 8 juni wordt er voor ondernemers en hun medewerkers een gezellige BBQ georganiseerd. Deze BBQ is een besloten aangelegenheid.

Zaterdag 9 juni

Braderie/kofferbakmarkt
Rond de winkels en op het evenemententerrein zal een grote braderie en kofferbakmarkt gehouden worden. Aanvang 10.00 uur, einde 16.00 uur
Wilt u nog deelnemen aan de braderie of kofferbakmarkt, aanmelden kan nog via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Terras op het Maaiveld
Vanaf 12.00 uur is er op het Maaiveld een groot terras waar u gezellig een drankje kunt nemen.

MEC Dronten en show Ambulance
Van 12.00 uur tot 16.00 uur zal het MEC Dronten uit hun collectie een aantal antiquiteiten tentoonstellen. U zult zeker wat bekends van vroeger tegen komen.
Op het Maaiveld staat ook een echte ambulance waarin u een kijkje kunt nemen.

Opdreef maaltijd met verrassing
Om 16.00 uur zal de tent open gaan voor een gezellige maaltijd. Deze maaltijd is bedoeld voor alle inwoners en zal in het teken staan van gezelligheid, saamhorigheid en muziek.

Tijdens deze maaltijd komt Stefan Storm een optreden verzorgen met o.a. nummers van Guus Meeuwis.

Kosten van deze maaltijd zijn €10,- p.p. (incl. toegang tot de feestavond, excl. consumpties).

Opgeven kan nog t/m zaterdag 2 juni via opdreef-festival@ijsvogel.net

Feestavond in grote feesttent
Na een aantal jaren van afwezigheid komt er tijdens het Opdreef festival 2018 weer een grote feesttent naar Biddinghuizen. De feestavond start na afloop van de Opdreef maaltijd. Tijdens de feestavond komt coverband Total Eclipse een spetterende show verzorgen. De toegang is €2,50 p.p. en de tent is open vanaf 20.15 uur.

Interreligieuze bijeenkomst
Zondag 10 juni wordt de feestweek afgesloten met een interreligieuze bijeenkomst georganiseerd door de werkgroep WIBB (Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen). De tent is geopend vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis.

Mocht u na het lezen van het programma nog vragen hebben of lijkt het u leuk om ook uw steentje bij te dragen, meldt u zich dan even via opdreef-festival@ijsvogel.net.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat