Home

Avondvierdaagse in een nieuw jasje

Avondvierdaagse in een nieuw jasje Biddinghuizen - 22 maart 2016.  Van 7 tot en met 11 juni wordt de juni-feestweek georganiseerd. Tijdens de feestweek zal de jaarlijkse wandel-avondvierdaagse gehouden worden. Dit jaar wordt de avondvierdaagse in een nieuw jasje gestoken.

Er zal op dinsdag 7 juni voor het eerst gestart en gefinisht worden op het evenementen terrein in het centrum. Er wordt dus niet meer gestart bij sportpark De Schelp. Dit, omdat het parkeerprobleem op de sportlaan steeds groter werd en de organisatie het tijd vond voor iets nieuws. Hierdoor zal ook de intocht een andere invulling krijgen.

Tijdens de wandelavonden zal de verlengde baan tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer. Dit is noodzakelijk om een veilige oversteek mogelijk te maken. Komt u iemand afzetten? Of komt u zelf met de auto dan kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats bij het educatief centrum, komt u met de fiets dan kunt u uw fiets parkeren langs de verlengde baan (hier zal een plaats gemaakt worden voor de fietsen).

Binnenkort volgt er meer informatie over de wandelvierdaagse/juni feestweek

Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen "we doen het samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat