Home

Koningsfeest en verkiezing “Wijk-King-2018”

Koningsfeest en verkiezing “Wijk-King-2018” Biddinghuizen - 28 maart 2018.  Koningsdag 2018 is een mooie gelegenheid voor een nieuwe actie van Samen Actief. Wilt u samen met uw buren een koningsfeest organiseren in een gezellige en feestelijke straat? Dan kunt u bij Samen Actief een koningsdagpakket aanvragen. Vanuit de gemeente stelt het team Wijkgericht werken een beperkt aantal koningsdagpakketten ter beschikking.

Onderneem dus snel actie, want de eerste compleet ingevulde aanmeldingsformulieren die zijn ondertekend door minstens zes buurtbewoners ontvangen een koningsdagpakket.

Wat is de bedoeling van het koningsdagpakket
- U ontvangt een goedgevulde doos voor een geslaagd koningsfeest.
- U versiert samen met uw buurt de straat met vrolijke vlaggetjes, organiseert leuke activiteiten en maakt er een gezellige dag van.

Samen Actief ontvangt van u een kort verslagje met vijf foto's van deze activiteit. De straat welke het mooist versierd is, leuke activiteiten heeft georganiseerd en saamhorigheid uitstraalt wint de verkiezing "Wijk-King-2018". De ingestuurde foto's mag Samen Actief gebruiken voor publicatiedoeleinden.

Aanmelden
Wilt u graag in aanmerking komen voor een koningsdagpakket? Download dan vanaf vrijdag 6 april het formulier op dronten.nl, vul de gegevens volledig in, verzamel 6 handtekeningen in de buurt, scan het formulier en verstuur deze via dronten.nl naar het team Wijkgericht werken.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met het team Wijkgericht werken via samenactief@dronten.nl of bel 14 0321.

Bron: dronten.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat