Home

Paaseieren zoeken op tweede paasdag

Paaseieren zoeken op tweede paasdag Biddinghuizen - 4 april 2022.  Stichting de IJsvogel organiseert het traditionele paaseieren zoeken voor alle kinderen tot 12 jaar op 2de paasdag. Om 11.00 uur zal de paashaas in het bos bij de ijsbaan (aan het eind van de Sportlaan) weer het startsein aan de kinderen geven om de vrolijk gekleurde eieren in een afgezet stuk bos te gaan zoeken.

Om 10.00 start de opbouw en rond 15.00 uur hoopt de stichting dat alles weer opgeruimd is.

Aan iedereen die met de auto of de fiets naar het dorpsbos komt vraagt Stichting de IJsvogel of zij deze willen parkeren bij de sportvelden aan de Sportlaan, hier zullen verkeersregelaars staan die u verder zullen helpen. Op deze manier hoopt de paashaas het voor iedereen veilig en overzichtelijk te houden.

De paashaas hoopt dat alle kinderen uit Biddinghuizen samen met hun ouders naar het dorpsbos bij de ijsbaan komen om samen met hem deze 2de paasdag te zoeken, en er zo een onvergetelijke morgen voor iedereen van te maken.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met T. van Beek mob. 06 22 91 00 97
of via tvanbeek@ijsvogel.net
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat