Home

Feestweek van 13 tot en met 17 juli

Feestweek van 13 tot en met 17 juli Biddinghuizen - 2 mei 2022.  "We mogen weer, dus we gaan weer!", is de eerste regel van het persbericht van Stichting De IJsvogel. Van 13 tot en met 17 juli vindt de Opdreef feestweek plaats in Biddinghuizen. Een week met vele activiteiten voor jong en oud.

"Na de afgelopen coronajaren mogen we weer feesten, dus gaan we dat ook zeer zeker doen!", aldus De IJsvogel. Naast de gebruikelijke en inmiddels bekende activiteiten zoals braderie, kofferbakmarkt of eieren gooien, zijn er nu nog een tweetal extra activiteiten verzonnen: een hobbybeurs en een spelletjesavond.

Hobbybeurs
Heeft u een leuke of bijzondere hobby? Meldt u zich dan aan voor de OpDreef-Hobbybeurs. De hobbybeurs vindt plaats op woensdag 13 juli van 12.00-21.00 uur. Voor € 10,-- kunt u een tafel huren waar u uw hobby kunt laten zien aan alle Biddinghuizenaren. Aanmelden kan via het e-mailadres opdreef-festival@ijsvogel.net. "Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt van ons een bevestiging", schrijft De IJsvogel.

Spelletjesavond
Op donderdagavond 14 juli wordt "Ik hou van Biddinghuizen" georganiseerd. "Een oergezellige spelletjesavond", schrijft De IJsvogel. "Doe eens gek, en doe mee!" Aanmelden kan door een mail te sturen met uw naam en contactgegevens naar opdreef-festival@ijsvogel.net. Vervolgens ontvangt u een bevestiging.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat