Home

Opdreef Muziek-festival 1 groot geslaagd feest

Opdreef Muziek-festival 1 groot geslaagd feest Biddinghuizen - 15 september 2015.  Het Opdreef muziek-festival dat op zaterdag 5 september georganiseerd werd is een geslaagd feest geworden. Het festival wat georganiseerd werd door Stichting de IJsvogel en Piratenkoor de Blauwbaarden is goed verlopen.

Braderie/kofferbakmarkt
De dag begon om 10:00 uur met een braderie + kofferbakmarkt, door de wat mindere weervoorspelling waren er van te voren al enkele afmeldingen. Maar dit mocht de pret voor degene die wel kwamen niet drukken. De braderie en kofferbakmarkt zijn druk bezocht door het publiek, na een rondje over de braderie kwamen de meeste mensen een kijkje nemen op het evenementen terrein waar op dat moment het shantykoren festival plaats vond.Biddinghuizer kampioenschappen
Rond etenstijd werd het kampioenschap frikandel eten gehouden. Vlak voor het begin van de wedstrijd melde zich deelnemer nr 7. Van de 7 deelnemers kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn.

Cees Bouwma wist de eerste prijs in de wacht te slepen hij at maar liefst 13 frikadellen binnen een uur op.

Tijdens het Opdreef muziek-festival werd er ook een kampioenschap appelkist zitten gehouden.
Brain Boonestroo en Bert Hermans hebben het allebei 12 uur volgehouden, ze hebben dus samen de wedstrijd 12 uur kist zitten gewonnen.

Na een huldiging op het podium zijn alle winnaars met hun prijzen naar huis gegaan.Muziek-festival
Om 18 uur begon het muziek-festival. De line-up bestond uit Zanger Berry, Dries Roelvink, Traffassi, Arno Kolenbrander, Cooldown cafe, Peter Loree, Dj Galaga en Dj Embrace.

De organisatie kijkt terug op een leuke, gezellige en druk bezochte dag. "We hebben Biddinghuizen weer op de kaart gezet en zetten dit voort!" aldus de organisatie.Mocht u nog vragen, op of aanmerkingen hebben over het Opdreef muziek-festival dan kunt u contact opnemen via info@ijsvogel.net.

"Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Piratenkoor de Blauwbaarden organiseerde het Opdreef Muziek-festival samen"

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat