Home

Route`s avondvierdaagse Biddinghuizen bekend!

Route`s avondvierdaagse Biddinghuizen bekend! Biddinghuizen - 2 mei 2017.  De afgelopen weken heeft u al veel kunnen lezen over de avond4daagse. Deze week maken we de routes bekend zodat u kunt bekijken waar er gewandeld wordt.

De avond4daagse vind dit jaar plaats op 15, 16, 18 en 19 mei.

Inschrijven is nog mogelijk op maandag 1 mei van 19.00 tot 19.30 uur in het Koetshuis. De kosten bedragen EUR 3,- per deelnemer.


Afsluiting tijdens de avond4daagse

Tijdens de avond4daagse zal een stuk van de Verlengde aan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Dit om de veiligheid van de deelnemers te bevorderen.

Komt u met de auto dan is er parkeergelegenheid om te parkeren op de parkeerplaats bij het Educatief Centrum. Komt u met de fiets dan is er aan de Verlengde Baan een fietsenstalling gemaakt waar u de fiets kan parkeren.
 
Mocht u de kinderen per auto brengen doet u dit dan ook bij voorkeur bij het Educatief Centrum. Op deze manier is er minder verkeershinder bij het evenemententerrein en kunnen de deelnemers veilig starten.
 
Intocht vrijdagavond

Nieuw dit jaar is het dweilorkest Schateiland uit Lelystad. Zij zorgen voor de muzikale begeleiding tijdens het slotstuk van de 50ste avond4daagse.
 
De intocht van de vierdaagse verloopt anders als de andere wandelavonden. Zo lopen op vrijdag alle deelnemers van de 5 km samen en ook alle deelnemers van de 10 km lopen samen.

Zij zullen achter een verkeersregelaar in de auto een leuke route lopen door het dorp, deze route wordt gelopen over de straat want de verkeersregelaars zorgen ervoor dat er geen auto`s op de route komen.
 
Als beide afstanden hun route gelopen hebben verzamelen we op het Noaberpark. Hier worden alle deelnemers samengevoegd en gaan ze gezamenlijk de intocht lopen.
 
Alle routes kunt u vinden op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel of www.ijsvogel.net
 
Laten we er samen een leuk wandelfestijn van maken! In Biddinghuizen wandelen we samen!
 
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of (06) 22 22 79 80
Download:
Download:

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat