Home

Programma Koningsdag Biddinghuizen

Programma Koningsdag Biddinghuizen Biddinghuizen - 19 april 2017.  Donderdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen. In dit bericht vindt u het programma voor deze dag.

Het programma voor dit jaar is als volgt:

Vlaghijsen
Om 9.00 uur hijsen de scouts van de Osbornegroep de Nederlandse driekleur op het Plein. Dit in aanwezigheid van burgemeester Aat de Jonge en de veteranen. Het Wilhelmus wordt door Maris Sonores ten gehore gebracht.

Versierde fietsoptocht
Aansluitend aan het vlaghijsen is er een versierde fietsenoptocht voor de jonge Biddinghuizenaren. De optocht vertrekt onder muzikale begeleiding van Maris Sonores voor een toer door het dorp. Ook dit jaar is er een jury aanwezig die op zoek gaat naar de mooiste creaties. De toer eindigt op het Plein.

Oranjekoek
Na afloop van het vlaghijsen is er de gelegenheid om op het Plein, tegen vergoeding, te genieten van een kopje koffie of thee en een oranjekoek van Bakkerij Tietema. Hierbij geldt het principe "Op = op".

Vrijmarkt
Van 8.00 tot 13.00 uur is er de gelegenheid om van uw spulletjes af te komen of juist een "pareltje" te op de kop te tikken op de vrijmarkt. Deze vindt plaats rondom de winkels. Mocht u niet van uw spullen afkomen, bewaar ze dan vooral voor de kofferbakmarkt tijdens de Opdreef-week en laat ze niet achter.

Middagprogramma
Over het middagprogramma schrijft De IJsvogel: "De afgelopen jaren zien we dat veel Biddinghuizenaren 's middags activiteiten buiten het dorp opzoeken. De bezoekersaantallen op de middagactiviteiten zijn de afgelopen jaren flink teruggelopen. Als bestuur hebben we daarom besloten dit jaar 's middags geen activiteiten te organiseren".

De stichting is altijd op zoek naar goede ideeën. Mocht u deze hebben voor de Koningsdag van 2018 of heeft u een andere vraag of opmerking? Dan kunt u contact opnemen via info@ijsvogel.net. Meer informatie vindt u op http://www.ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl / Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat