Home

Programma Lichtjestour Dronterland is rond

Programma Lichtjestour Dronterland is rond Biddinghuizen - 19 december 2017.  De drie dorpen die samen de Lichtjestour Dronterland organiseren zijn volop bezig met het invullen van het programma. De vergaderingen vinden afwisselend plaats in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. "Het is voor het eerst dat De IJsvogel, De Klokbeker en STADronten samen een evenement organiseren, maar het enthousiasme is onverminderd groot", schrijft de organisatie.

De organisatie vervolgt: "En dat is ook niet voor niks, want de deelnemers melden zich aan en er is een fantastisch leuk programma gemaakt naast de tour". In Biddinghuizen komt vuurspuwer JP de Kam, bekend van Holland's got Talent, zijn kunsten vertonen en is er muziek van Piratenkoor De Blauwbaarden. "JP de Kam heeft een speciale show waarin hij de kinderen betrekt", schrijft de organisatie. In 30 minuten laat hij zien wat hij allemaal kan met vuur. "In het donker is dat natuurlijk extra spectaculair!".

Programma Lichtjestour Biddinghuizen, donderdag 21 december
16:00 uur: verzamelen trekkers op het Maaiveld (Verlengde Baan)
17:00 uur: optreden vuurspuwer JP de Kam
17:30 uur: vertrek trekkers voor de toer door het dorp
17:30 uur: optreden van de Blauwbaarden
19:00 uur: prijsuitreiking

In alle dorpen zullen er vuurkorven worden ontstoken en is er warme chocomel.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat