Home

Dorpsbelangen roept op: breng uw voorgevel in kerstsfeer

Dorpsbelangen roept op: breng uw voorgevel in kerstsfeer Biddinghuizen - 8 december 2020.  Dorpsbelangen Biddinghuizen doet op Facebook een oproep om de voorgevels van de huizen in het dorp zoveel mogelijk in Kerstsfeer te brengen.

"Na een jaar waarin corona ons in een ijzeren greep heeft gehouden, staat Kerstmis voor de deur. Een mooi moment om terug te kijken, maar vooral om vooruit te kijken. We hopen met zijn allen dat in 2021 weer meer mogelijkheden zijn om met elkaar leuke dingen te doen, dat de IJsvogel weer een aantal activiteiten kan organiseren, etc. Kortom dat er licht aan de horizon is.

Om in Biddinghuizen dat licht volop te laten schijnen, roept Dorpsbelangen de inwoners op hun voorgevels zoveel mogelijk in Kerstsfeer te brengen. U hoeft echt niet groot uit te pakken, lichtjes langs de gevel of in de boom in uw tuin draagt al bij aan de kerstsfeer.Het moet een feest zijn om in het donker door Biddinghuizen te lopen, fietsen of rijden. Zodat u even de corona-ellende achter u kan laten. Licht geeft hoop, en dat is wat we in deze lastige tijd nodig hebben. Misschien kent u mensen die zelf niet (meer) in staat zijn lichtjes aan te brengen, u kunt dan aanbieden ze te helpen. Bijvoorbeeld uw buren.
Want in Biddinghuizen doen we het samen!"

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat