Home

IJsvogel kijkt tevreden terug op 2015

IJsvogel kijkt tevreden terug op 2015 Biddinghuizen - 12 januari 2016.  Afgelopen jaar heeft Stichting De IJsvogel weer vele evenementen mogen organiseren in en rondom Biddinghuizen. "Wij kijken terug op mooie evenementen die goed bezocht zijn", vertelt een bestuurslid. "Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de evenementen die in 2016 gaan komen, maar willen nog even terugblikken op het jaar 2015".

Het jaar 2015 was een iets ander jaar dan eerdere jaren, omdat er geen feestavond was tijdens koningsdag en omdat de oktoberfeestweek in september gevierd werd. Er zijn vele evenementen georganiseerd. Zo was er bijvoorbeeld het paaseieren zoeken in het Noaberpark, de koningsdag, het huttenfeest, de avondvierdaagse, de Sinterklaasintocht, de kerstmark en het Op Dreef muziekfestival.

Vrijwilligers bedankt
"Het Op Dreef muziekfestival werd georganiseerd in samenwerking met Piratenkoor de Blauwbaarden. Het festival duurde twaalf uur lang en tijdens de gehele dag waren er veel mensen op de been. 's Avonds was het hoogtepunt met ruim 700 bezoekers", aldus het bestuur, dat vooral ook alle sponsoren van evenementen bedankt voor hun bijdrage. "Maar met de organisatie en de sponsorbijdrage alleen redden wij het natuurlijk niet, je hebt ook vele vrijwilligers nodig die mee helpen met de op- en afbouw, het verkeer regelen, zorgen voor een hapje en drankje en noem maar op. Sponsoren en vrijwilligers hartelijk dank voor uw bijdrage en hulp in 2015, en we hopen dat we in 2016 weer op uw bijdrage en hulp kunnen rekenen".

Vooruitblik
Voor het komende jaar heeft de stichting alweer heel wat plannen gemaakt. De traditionele evenementen vinden weer plaats. Daarnaast zal er dit jaar ook weer een kermis zijn en komt er een vervolg op het Op Dreef Muziekfestival.

Heeft u vragen, ideeën of lijkt het u leuk om ook eens mee te helpen? Meldt u dan aan via info@ijsvogel.net of meld u bij iemand van het bestuur.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat