Home

Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen

Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen Biddinghuizen - 10 juli 2022.  In de tent op het Maaiveld "Het Evenementen Terrein" in Biddinghuizen vindt op zondag 17 juli om 14.30 voor de 15e keer de jaarlijkse interreligieuze bijeenkomst plaats, met als thema: Verscheidenheid in eenheid.

Hoe gaat u om met de mening van een ander, staat u daarvoor open en gaat u in gesprek of sluit u zich hiervoor af. Er zijn 5 mensen die vanuit verschillende geloofsrichtingen of levensovertuiging hun ervaringen daarover vertellen.

Programma: Uit Syrië, Jamal Alkhalil en uit Polen, Ania Mucha, vertellen over het wonen in Biddinghuizen als mede – Nederlanders. De burgemeester Jean Paul Gebben, ds Margriet van de Bunt en Imam Ismael Hakki Celedi, zullen vanuit hun perspectief hierover spreken.
Tussen de verschillende sprekers zal Herma Loohuis onder begeleiding van Martin Glas iets zingen. Het geheel wordt geleid door Tineke Stuifzand.

Iedereen is van harte welkom. Inloop vanaf 14.00 uur, start om 14.30 uur. Na afloop is er koffie met iets lekkers en kunt u in gesprek met de ander.

WIBB – Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat