Home

De eerste kerstkofferbakmarkt in Biddinghuizen

De eerste kerstkofferbakmarkt in Biddinghuizen Biddinghuizen - 26 september 2017.  Op vrijdagmiddag 15 december aanstaande wordt in het centrum van Biddinghuizen een kerstmarkt gehouden. De markt, die jaarlijks wordt georganiseerd door stichting De IJsvogel, wordt dit jaar uitgebreid met een kofferbakmarkt.

De kerstkofferbakmarkt vindt plaats van 16.00 tot 21.00 uur en is bedoeld voor particulieren die kerstspullen of andere spullen willen verkopen. De spullen worden verkocht vanuit de kofferbak van de auto. Dergelijke markten waren er al eerder in Biddinghuizen, maar deze waren tijdens de zomerperiode.

Deelnemen aan de kerstkofferbakmarkt is gratis. De markt is bovendien gratis toegankelijk. Deelnemende auto's moeten zich wel aanmelden, waarbij het principe van 'Vol = vol' geldt. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@ijsvogel.net. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en type auto. U ontvangt een bevestiging van stichting De IJsvogel eveneens per mail.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat