Home

De tijd begint te dringen! Huttenfeest wie wil en kan ons helpen?

De tijd begint te dringen! Huttenfeest wie wil en kan ons helpen? Biddinghuizen - 2 mei 2017.  Stichting de IJsvogel en inloophuis De Kans zijn namens de kinderen van Biddinghuizen dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen tijdens het huttenfeest. Het huttenfeest wordt gehouden van 14 t/m 16 augustus 2017.


Als organisatie hebben wij besloten dat wij in het weekend van 20/21 mei 2017 beslissen of we het huttenfeest dit jaar door kunnen laten gaan.

Zonder de hulp van veel vrijwilligers zullen wij ook dit jaar net als vorig jaar geen huttenfeest kunnen organiseren, en zoals het er nu uit ziet is dat helaas het geval.
Dit wilt u de kinderen toch niet aandoen?
 
Lijkt het u leuk om te helpen tijdens het huttenfeest geef u dan snel op!!
De organisatie biedt ouders die willen helpen en kinderen hebben die mee willen doen met het huttenfeest een korting aan. U krijgt dan voor 1 kind een korting van € 2.50 op de deelname.
 
Lijkt het jou leuk om te helpen en zoek je een plek voor je maatschappelijke stage kun jij je natuurlijk ook aanmelden.
 
Heeft u tijd en lijkt het u leuk om te helpen?
Mail naar vrijwilliger@ijsvogel.net
 
De organisatie en de kinderen zijn dankbaar voor uw hulp en begeleiding tijdens deze dagen met het bouwen van de vele mooie hutten in het huttendorp.
 
Biddinghuizen we laten de kinderen toch niet in de steek, we doen het altijd samen!
 
Namens Stichting de IJsvogel en inloophuis De Kans

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat