Home

Programma feestweek bekend

Programma feestweek bekend Biddinghuizen - 8 mei 2017.  Stichting De IJsvogel heeft het volledige programma van de volgende week te houden feestweek rond. Behalve de avondvierdaagse en kermis, die beide meerdere dagen duren, is er onder andere een kinderdisco, braderie en feestavnod met coverbands.

Het volledige programma van de week die loopt van 15 tot en met 20 mei, vindt u hieronder. De tekst is hierbij volledig overgenomen van Stichting De IJsvogel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele (schrijf)fouten hierin.
Avond4daagse
Deze wordt gelopen op alle mooie plekjes in en om ons dorp op maandag 15, dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 mei er wordt vertrokken van het Maaiveld aan de Verlengde Baan en eindigt daar ook elke avond weer.

Kermis
De gehele week is er kermis op het Maaiveld, wat zeker een bezoek waard is.

Kinderdisco
Op vrijdagavond 19 mei is er direct naar de intocht van de avond4daagse een kinderdisco met een dj op het Maaiveld aan de Verlengde Baan deze zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Op zaterdag 20 Mei vinden de volgende activiteiten plaats in en om het centrum

Braderie/kofferbakmarkt
Rond de winkels en op het Plein zal een grote braderie en kofferbakmarkt gehouden worden, deze beginnen om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur Wilt u zich nog aanmelden voor de braderie of kofferbakmarkt dat kan.

Terras op het evenemententerrein
Vanaf 12.00 tot 01.00 uur zal op het evenemententerrein een groot terras zijn waar u de nodige versnaperingen tot u kunt nemen.

Oude Brommertjes
Vanaf ongeveer 10.00 uur komen er allemaal oude brommertjes naar het Maaiveld aan de Verlengde Baan waar de liefhebber hiervan zijn hart kan ophalen bij het zien van zoveel nostalgie. Na enige tijd daar gestaan te hebben vertrekken de brommertjes weer.

Politie en Gemeente
Van 12.00 uur tot 16.00 uur zullen de politie met het media lab en enkele voertuigen aanwezig zijn waar u de nodige vragen kunt beantwoorden en informatie over de politie kan krijgen. De gemeente is aanwezig met informatie over de projecten Waaks en Burgernet dit alles vindt plaats op het Maaiveld.

Kampioenschap Frikandel eten
Om 19.00 uur zal het Biddinghuizen frikandel eet kampioenschap met een recordaantal deelnemers op het Maaiveld gehouden worden. De naam zegt het al wie kan de meeste frikadellen opeten? En wie wordt de opvolger van Cees Bouma? Aanmelden kan nog steeds al is er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Feestavond met coverbands No-Stress en Driven
De feestavond op het Maaiveld begint om 19.00 uur en duurt tot 00.30 uur tijdens deze avond kunt u natuurlijk de kermis bezoeken en vanaf 20.30 uur naar de muziek van de beide coverbands luisteren, deze bands hebben een groot genre aan muziek in hun bagage en weet er een heus feest van te maken onder het genot van een hapje en een drankje zal het zeker een geslaagde avond worden.
Mocht u naar het lezen van het programma denken het lijkt mij leuk om aan bovenstaande activiteiten mee te doen mail dan naar info@ijsvogel.net onder vermelding van de activiteit om u aan te melden.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat