Home

De IJsvogel zoekt fotografen

De IJsvogel zoekt fotografen Biddinghuizen - 29 maart 2017.  Stichting De IJsvogel is op zoek naar mensen die tijdens de avondvierdaagse van 2017 foto's willen maken. Daarnaast is de stichting ook nog steeds op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Tijdens de Avondvierdaagse lopen veel inwoners vier dagen lang een afstand van vijf of tien kilometer in en rond het dorp. Jaarlijks wordt deze gebeurtenis op beeld vastgelegd door diverse fotografen. De foto's worden gebruikt voor de website, Facebook en Twitter van de stichting. De Avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden in de week van 15 tot en 19 mei. Lijkt het u leuk foto's te maken, neem dan contact op met Liesbeth van de Streek via lvandestreek@ijsvogel.net.

Penningmeester
Stichting De IJsvogel is ook nog op zoek naar een kandidaat voor de functie van penningmeester, "met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen", zo is te lezen in de vacature. De volledige vacature, leest u hieronder.

Penningmeester (m/v)

Organisatie
De organisatie van evenementen in Biddinghuizen ligt in handen van Stichting de IJsvogel. Een stichting, onder de paraplu van Dorpsbelangen, met grote plannen voor gezellige activiteiten, feesten en evenementen in het dorp. Jaarlijks organiseert het bestuur samen met vele vrijwilligers diverse evenementen zoals Koningsdag, de Op Dreef-week en Sinterklaas. Alles met tot doel het dorpsgevoel te versterken en de leefbaarheid hoog te houden.

Functie
Als penningmeester ben je binnen het bestuur primair verantwoordelijk voor de financiën van de stichting. Je verzorgt niet alleen de financiële administratie maar stelt ook een begroting op voor de verschillende evenementen. De belangrijkste taken sommen we even op:

- Voeren van de financiële administratie;
- Opstellen en bewaken van de begroting;
- Het werven van fondsen in samenwerking met de sponsorcommissie;
- Samen met de overige bestuursleden organiseren van evenementen;
- In samenwerking met overige bestuursleden beleid bepalen en besturen van de stichting;
- Regelen van fiscale, juridische zaken en verzekeringen.

Wie zoeken we?
Bovenal iemand met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen. Daarnaast zou het natuurlijk fijn zijn als je verstand hebt van financiën en het voeren van een financiële administratie. We hebben onze wensen even op een rij gezet:

- Minimaal MBO werk- en denkniveau met financieel inzicht;
- Een enthousiaste en ondernemende houding;
- Accuraat ingesteld;
- Wonend in of in de nabijheid van het dorp;
- Sociaal en servicegericht;
- Teamspeler.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een korte motivatie en cv naar info@ijsvogel.net. Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan op www.ijsvogel.net en/of neem contact op met onze voorzitter, Teun van Beek, op telefoonnummer (06) 22 91 00 97.


Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat