Home

Organisatie kijkt terug op geslaagde voorjaarsfeestweek

Organisatie kijkt terug op geslaagde voorjaarsfeestweek Biddinghuizen - 11 juni 2019.  Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni vond de avondvierdaagse plaats in Biddinghuizen. Stichting De IJsvogel, organisator van het evenement en de braderie en kofferbakmarkt op zaterdag, kijken met tevredenheid terug op de week die werd beïnvloed door het weer.

"Ondanks het weer, waardoor twee avonden aangepast moesten worden, is er op alle avonden gewandeld", schrijft De IJsvogel in een persbericht. "De organisatie bedankt dan ook de sponsoren en alle (!!) vrijwilligers, want zonder hen is het eenvoudig weg niet mogelijk om dit wandelevenement jaar-in-jaar-uit zo te organiseren". De vrijwilligers van de IJsvogel worden namens de werkgroep avond4daagse ook niet vergeten. "voor alle op- en afbouwwerkzaamheden", aldus De IJsvogel.

Braderie en kofferbakmarkt
De regen zorgde voor het aanpassen van gelopen afstanden bij de avondvierdaagse. Het weer was ook van invloed op zaterdag 8 juni. "Helaas was het weer op zaterdag 8 juni nou ook niet om over naar huis te schrijven", schrijft de organisatie. "Hierdoor viel de braderie maar ook de kofferbakmarkt een beetje in het water. Dat neemt echter niet weg dat de standhouders en kofferbakverkopers die er wel stonden, een heel leuke dag hebben gehad, en toch zeker ook goede zaken hebben gedaan".

Kaartverkoop feestweek gestart
Behalve terugkijken, blik De IJsvogel ook alvast vooruit naar het volgende grote evenement. In de week van 28 augustus tot en met 1 september vindt de feestweek plaats, met onder andere het OpDreef-festival. Kaarten hiervoor kunnen nu al worden gekocht. klik hier voor de ticketshop.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat