Home

Winterfair en Lichtjestour

Winterfair en  Lichtjestour Biddinghuizen - 29 november 2019.  Op zaterdag 7 december vindt van 13.00 tot en met 20.00 uur de Biddinghuizer Winterfair plaats op het evenemententerrein het Maaiveld.

De kerstman en kerstvrouw heten u graag welkom en in de Blokhut van dorpsbelangen kunt u gratis een kop koffie, thee of warme chocolademelk krijgen. Vanaf circa 15.30 uur wordt de glühwein geschonken.

U kunt snuffelen op de braderie en de kofferbakmarkt. Diverse koren en Maris Sonoris zorgen voor een winterse muzikale omlijsting.

Er is voor ieder wat wils. U kunt raden wie de mysterie-kerstman is, of het aantal kerstkransjes raden. Scoutinggroep Osborne heeft een familieschommel en verkoopt oliebollen.

Er is een optreden van Spik & Span bij te wonen, u kunt uw eigen broodjes bakken en bij de kraam van stichting de IJsvogel kunt u iemand aanmelden voor een Winters steuntje in de rug in de vorm van een kerstpakket.

Vanaf 18 uur start de Lichtjestour vanaf het Plein, een bonte stoet van versierde trekkers rijdt dan door het dorp.

Verkeer en veiligheid
Om deze evenementen veilig te laten verlopen worden er enkele wegen, kruisingen en parkeervakken afgesloten voor al het verkeer. De lijnbus zal tijdens de afsluiting om het dorp heen rijden.

De wegen en kruisingen worden afgesloten door middel van hekken en verkeersborden, ook zullen er verkeersregelaars bij aanwezig zijn om dit alles veilig te begeleiden.

De afsluiting duurt op zaterdag 7 december van 14:00 – 23:00 uur.

De parkeervakken worden op vrijdagavond 6 december afgesloten, het verzoek is daarom ook om uw voertuig hier niet te parkeren vanaf 21:00 uur.

U kunt uw voertuig parkeren op de parkeerplaats van het educatief centrum, de parkeerplaats achter de Akkerhof of 1 van de overige parkeerplaatsen buiten de afsluiting.

In het onderstaande kaartje ziet u welke wegen, kruisingen en parkeerstroken afgesloten worden.Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de organisatie.

Dennis van der Jagt Verkeerscoördinator St. de IJsvogel dvanderjagt@ijsvogel.net 06 23 22 39 41


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat