Home

Info en routes avondvierdaagse

Info en routes avondvierdaagse Biddinghuizen - 26 mei 2019.  Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni wordt de avondvierdaagse van Biddinghuizen gelopen. De routes vindt u onderaan dit bericht.

Op donderdagavond 6 juni zal er op de Botweg, Swifterweg en de paralelweg van de Biddingringweg tussen de Swifterweg en de Botweg een tijdelijke snelheidsverlaging zijn voor de veiligheid van de lopers en hun begeleiders. De organisatie zet hiervoor ook verkeersregelaars in om dit te begeleiden. Verder hoopt de organisatie op uw begrip hiervoor.

De organisatie meldt verder: "Denk ook nog even aan de regels zoals bij elkaar blijven als groep, blijf op de daarvoor aangewezen paden, volg de instructies van de verkeersregelaars op en houdt de route netjes, dus geen rommel achter laten. Laten we duimen voor mooi weer en er een mooi wandelfestijn van maken. Alle deelnemers veel wandelplezier toegewenst."

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth v/d Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980

De routesBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat