Home

Werkgroep 60 jaar Biddinghuizen stelt zich voor

Werkgroep 60 jaar Biddinghuizen stelt zich voor Biddinghuizen - 20 april 2022.  Volgend jaar bestaat Biddinghuizen 60 jaar en om die reden is er een werkgroep opgericht om diverse festiviteiten in Biddinghuizen te gaan organiseren. De werkgroep stelt zich d.m.v. een ingezonden schrijven aan u voor.

Beste dorpsbewoners,
In oktober 2023 is het zestig jaar geleden dat ons dorp het levenslicht zag en de eerste bewoners hier kwamen wonen. Deze unieke mijlpaal mag niet onopgemerkt voorbij gaan.

Daarom heeft Dorpsbelangen een commissie in het leven geroepen, genaamd '60 jaar Biddinghuizen'. Wij zullen gedurende het hele jaar 2023, verschillende activiteiten en evenementen organiseren en hier hebben we u voor nodig!

Op deze manier kunnen we met de hele dorpsgemeenschap het 60 jarig bestaan van ons dorp op grootse wijze vieren. De bewoners van Biddinghuizen hebben gezamenlijk al zoveel gerealiseerd en opgebouwd in deze zestig jaar, dat het mooi zou zijn als dit een onderdeel is van dit prachtige feestjaar.

Wij zijn als feestcommissie dan ook al intensief aan het bouwen aan een spectaculair jaarprogramma met fantastische evenementen.

Daarnaast willen wij een oproep doen aan alle verenigingen, clubs, organisaties en religieuze groeperingen.

Heeft u een origineel, creatief idee of activiteit? Deel dit met ons en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Ideeën kunnen gedeeld worden op het volgende emailadres:
60jaarbiddinghuizen@gmail.com

Ook hier geldt de slogan; "Biddinghuizen doet het samen".
Dus schroom niet maar bouw mee en bel of mail ons als je spectaculaire ideeën hebt. Wij hopen als commissie dat we zo een zestigjarig bestaan gaan vieren waarvan men jaren later nog zegt; weet je nog wel in 2023?!!

Hartelijke groet van de feestcommissie;

Dyane van Bavel
Amy Rommens
Sanne Sarphatie
Charlotte Kooi
Teun van Beek
Jan Schuurhuis
Wim Kaptein
Gert Jan van Tilburg


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat