Home

50ste Avondvierdaagse in Biddinghuizen!

50ste Avondvierdaagse in Biddinghuizen! Biddinghuizen - 16 april 2017.  Het zit er weer aan te komen, de avondvierdaagse in Biddinghuizen. Dit jaar is het een hele speciale editie. Het is namelijk de 50ste keer dat de vierdaagse gelopen wordt in Biddinghuizen.

De avondvierdaagse staat dit jaar gepland op 15, 16, 18 en 19 mei 2017. De inschrijving start binnenkort weer dus hou de berichten in de gaten.
 
Deze avondvierdaagse is niet alleen voor schoolkinderen maar ook volwassenen en verenigingen kunnen zich opgeven. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons mooie Biddinghuizen en het wandelpad in en rond het dorpsbos.
 
Op maandag 24 april en maandag 1 mei is er gelegenheid om in te schrijven in het Koetshuis. Dit kan van van 19.00 tot 19:30 uur. De kosten bedragen €3,- per deelnemer. De inschrijfkosten zijn dit jaar licht hoger als gevolg van nieuwe medailles die zijn ingevoerd door de wandelbond.

Dit is zeker de moeite waard want iedere avond wacht de lopers een traktatie en op de laatste avond een herinnering in de vorm van een nieuwe medaille.                                                                                          
 
Kinderen die vergeten zijn zich via hun school op te geven kunnen zich ook op 24 april en 1 mei alsnog inschrijven. Wij zorgen er dan voor dat ze met hun klas mee kunnen lopen.
 
 
Laten we er samen een leuk wandelfestijn van maken!
            In Biddinghuizen wandelen we samen!.
 
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek via avond4daagse@ijsvogel.net of (06) 22 22 79 80.

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat