Home

Avondvierdaagse voor de 50ste keer in Biddinghuizen

Avondvierdaagse voor de 50ste keer in Biddinghuizen Biddinghuizen - 12 mei 2017.  Op maandag 15, dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 mei wordt in Biddinghuizen voor de 50ste maal de avondvierdaagse georganiseerd.

Tijdens de avondvierdaagse zal een stuk van de verlengde baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer.

Parkeren
Komt u met de auto dan is er parkeergelegenheid op de parkeerplaats bij het educatief centrum. Voor fietsers is er aan de verlengde baan een fietsenstalling.

Kiss and Ride
Brengt u uw kinderen met de auto, dit kan ook bij het educatief centrum. Dit om het verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Intocht vrijdagavond
Voor de intocht wordt de Wierse op vrijdag 19 mei tussen 18:00 en 21:00 tijdelijk gedeeltelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Hier zullen beide afstanden verzamelen en gezamenlijk de intocht lopen.

Dweilorkest Schateiland uit Lelystad zal bij de intocht voor de feestelijke muzikale begeleiding zorgen.

Anders dan alle andere wandelavonden wordt er op de vrijdag over de weg gelopen. Voor en achter de optocht rijden verkeersregelaars die het verkeer in goede banen leiden.

Er wordt vrijdag op andere tijden gestart. De 5 km start om 18:00 uur en de 10 km start om 17:30 uur. De start en finish zal plaatsvinden op het evenementen terrein het Maaiveld.

Kinderdisco
Na binnenkomst op het evenementen terrein wordt er gestart met de kinderdisco. De toegang is gratis, de bar is open, en Whepi zal ook aanwezig zijn.

Routes 5km
Routes 10km

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat