Home

Biddinghuizen bruist tijdens de Avond4Daagse

Biddinghuizen bruist tijdens de Avond4Daagse Biddinghuizen - 9 mei 2023.  De Biddinghuizer Avond4Daagse staat weer voor de deur en belooft een wandelfeest te worden voor jong en oud. Van 5 tot en met 9 juni kunnen de inwoners van Biddinghuizen en omgeving deelnemen aan dit jaarlijkse evenement, dat dit keer een vernieuwde organisatie kent.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de aanmelding niet meer via de scholen verlopen. Vanaf dit jaar hebben de deelnemers de mogelijkheid om zich online in te schrijven via de volgende link: https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4Dbiddinghuizen/add-participant. Het proces van inschrijven is hierdoor vereenvoudigd en toegankelijker geworden.

Maaiveld
De Avond4Daagse vindt plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, waarbij de start en finish zoals gebruikelijk plaatsvinden op het Evenemententerrein het Maaiveld. Deze bekende locatie zal wederom het epicentrum zijn van de festiviteiten en biedt een ideale uitvalsbasis voor alle wandelroutes.

"Loop jij ook mee?" vraagt de organisatie enthousiast. Of het nu met vrienden, vriendinnen, familie of sportmaatjes is, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit gezellige evenement.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat