Home

Blijf op de hoogte via de IJsvogel-nieuwsbrief!

Biddinghuizen - 13 februari 2017.  Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Stichting de IJsvogel? Lees dan onze nieuwsbrief.

Graag houden wij u op de hoogte van de activiteiten die de IJsvogel organiseert. Dit doen we onder via onze website, Facebook-pagina, Twitter, Biddinghuizen Actueel, BHZnet en de regionale kranten.

Vaak is het nieuws wat wij via deze kanalen verspreiden gericht op een activiteit of evenement dat de IJsvogel organiseert. Naast de evenementen zijn er echter ook andere kwesties of aankondigingen die we naar buiten willen brengen. Dit gaan we doen via de nieuwsbrief. 

De nieuwsbrief zal ieder kwartaal verschijnen. In de nieuwsbrief gaan we vooruit- en terugblikken op evenementen en geven we een inkijkje in de zaken die in het bestuur worden besproken. U kunt de nieuwsbrief lezen op onze website maar u kunt hem ook per e-mail ontvangen. Stuur daarvoor een e-mail naar pr@ijsvogel.net.

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat