Home

Routes avondvierdaagse deze week bekend

Routes avondvierdaagse deze week bekend Biddinghuizen - 22 mei 2016.  De avond4daagse wordt dit jaar gelopen tijdens de juni feestweek. Het wandelevenement start op 7 juni en finisht op vrijdag 10 juni tijdens een grootse intocht. De routes voor de vierdaagse worden deze week bekendgemaakt.

Inschrijven is nog mogelijk en wel op dinsdag 24 en dinsdag 31 mei van 19.00 tot 20.00 uur in het Koetshuis. De kosten voor deelname bedragen €3,- per persoon.

Afsluiting tijdens de avond4daagse
Tijdens de avond4daagse zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Komt u met de auto dan is er parkeergelegenheid bij het Educatief Centrum. Komt u met de fiets dan is er aan de Verlengde Baan een fietsenstalling gemaakt waar u de fiets kan parkeren.

Wie de kinderen met de auto brengt, wordt gevraagd dit eveneens bij het Educatief Centrum te doen. Dit om het verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat