Home

Paaseieren zoeken weer een succes

Paaseieren zoeken weer een succes Biddinghuizen - 23 april 2019.  Maandag, tweede paasdag zijn er heel veel kinderen uit Biddinghuizen eieren komen zoeken in het dorpsbos. Ook waren er diverse spelletjes welke de kinderen konden doen. Het was gezellig druk en ook het weer zat mee.

Om 10:00 uur kwam de paashaas aan en werd het startsein gegeven voor het zoeken en de spelletjes, hiervoor konden de kinderen een stempelkaart halen en als ze die vol hadden en inleverden kregen ze daar iets lekkers voor. Voor alle gekleurde eieren die kinderen vonden en inleverden kregen ze ook iets lekkers.

Er waren dit jaar drie vakken gemaakt, verdeeld op leeftijd, welke meerdere keren gevuld werden zodat iedereen kon zoeken. In elk veld lagen twee gouden eieren verstopt, wie die vond en inleverde kreeg hiervoor een prijs.

Van alle tekeningen die de paashaas heeft gekregen is er 1 uitgehaald, deze was van Felyne Draisma en ze krijgt hiervoor een prijs.Een woord van dank wil de organisatie richten tot de jongeren van de Jop . Ze hadden het rondom de Jop netjes opgeruimd waarvoor de organisatie ze zeer dankbaar is.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en zal in de toekomst nogmaals het poaas eieren zoeken organiseren.

Heeft u na dit evenement ideeën, tips of opmerkingen dan kunt u zich wenden tot info@ijsvogel.net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat