Home

Veteranen bij het vlag hijsen in Biddinghuizen

Veteranen bij het vlag hijsen in Biddinghuizen Biddinghuizen - 22 april 2019.  Zaterdag 27 april is het Koningsdag en net als vorig jaar zullen de veteranen uit Biddinghuizen aanwezig zijn bij het vlag hijsen. Er hebben zich al een aantal veteranen aangemeld om deel te nemen aan de aubade.

Mocht u in het verleden ook ons land gediend hebben en heeft u de intentie om deel te nemen, neem dan contact op met Dhr. F. Verspaget via email frankverspaget@chello.nl u mag ook op koningsdag zich melden om 8.30 uur in het Koetshuis om deel te nemen.

Om 9.00 uur wordt de vlag gehesen door de Osbornegroep tijdens het spelen van het Wilhelmus, dit alles in aanwezigheid van de waarnemend burgemeester en onze dorpsvoorzitter.

Na de aubade wordt het startsein gegeven voor de versierde fietsoptocht waarbij Stichting de IJsvogel hoopt op veel mooie creaties van jong en oud. Aan het eind zal er voor de jonge deelnemers een attentie zijn, en zullen de veteranen aan de 3 mooiste creaties een prijs overhandigen.

Verder kunt u s 'morgens uw overtollige spulletjes proberen te verkopen op de vrijmarkt, de organisatie vraagt u wel om de dingen die u niet verkoopt en uw afval mee naar huis te nemen en niet te laten liggen.

Rond het middag uur komt de Flevo truckerstour weer door het dorp. En vanaf 10 uur bent u welkom bij de autocross van de Flintstones.

Stichting de IJsvogel wenst u een mooie Koningsdag, mocht u ideeën hebben voor evenementen laat het weten. Dit kan door iemand van het bestuur aan te spreken of een mailtje te sturen naar info@ijsvogel.net.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat