Home

Voice Kids 4 All bij Sinterklaasintocht

Voice Kids 4 All bij Sinterklaasintocht Biddinghuizen - 30 oktober 2018.  De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op 17 november. Het Sintteam en Stichting de IJsvogel organiseren rond de intocht een zangspektakel: Voice Kids 4 All. Dit vindt plaats tijdens het feest dat direct na de intocht en rondtocht door het dorp wordt gehouden in de sporthal van Het Koetshuis.

Meedoen aan de Voice Kids 4 All kan voor alle kinderen die dit willen. Het idee achter de zangwedstrijd, is dat een deelnemend kind uit vier liedjes één liedje kiest en instudeert. "Dit liedje mag je dan tegelijk met andere kinderen, die ook dit liedje hebben uitgekozen, zingen voor Sinterklaas en het publiek", schrijft De IJsvogel. "Er is ook een echte jury aanwezig en heeft jouw groep het beste gezongen, dan worden jullie winnaar van de Voice Kids 4 all".

De vier filmpjes zijn te vinden op de Facebookpagina's van Sinterklaasintocht Biddinghuizen en Stichting de IJsvogel. De filmpjes worden ook gestuurd naar de scholen.

De Sinterklaasintocht is op zaterdag 17 november aanstaande. De verwachte aankomst is 15.00 uur aan de kade. Aansluitend is er een rondtocht door Biddinghuizen, welke eindigt aan de achterzijde Het Koetshuis, waar de ingang naar de sporthal zal zijn. Het feest duurt tot 17.00 uur en iedereen is welkom.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat