Home

Klussen en activiteiten NLdoet gezocht

Klussen en activiteiten NLdoet gezocht Biddinghuizen - 5 november 2016.  Het is voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen weer mogelijk om klussen of activiteiten aan te melden voor NLdoet. Dat meldt het Oranjefonds, dat deze grootste vrijwilligersactie van Nederland op 10 en 11 maart 2017 organiseert.

Klussen en activiteiten die op tijd genoeg worden aangemeld, kunnen een financiële bijdrage ontvangen. Reden om een klus wat is blijven liggen en waarvoor nog geen vrijwilligers zijn, nu wel op te kunnen pakken. Of om een sociale activiteit te organiseren.

Klussen tot nu toe
Dorpsbelangen Biddinghuizen, Stichting IJsvogel en de scouting hebben eerder klussen in het dorp opgepakt tijdens NLdoet. Denk aan het onderhoud van het wandelpad, onkruidvrij maken van de fietsenstalling bij het zwembad, onderhoud bij dierenpark De Scharrelberg, de renovatie van de watermolen, schilderen en verplaatsen van de welkom borden met plantenbakken, onderhoud bij de scouting en opslag van stichting IJsvogel. Afgelopen editie deden bijna vijftig dorpsgenoten mee om de klussen te klaren.

Sociale activiteit
NLdoet biedt niet alleen financiële ondersteuning bij klussen, maar juicht ook sociale activiteiten toe. Denk aan een verwenmiddag, hightea of een maaltijd voor een speciale doelgroep en een spelletjesmiddag. Of het organiseren van een workshop, het inhuren van een gastspreker of artiest. Samen een kunstwerk maken of pannenkoeken bakken. Meer informatie staat op www.nldoet.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat