Home

Brief van Sinterklaas

Brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 7 november 2018.  De redactie van BHZNet.nl ontving een brief van Sinterklaas en kreeg het verzoek deze brief te plaatsen. Sinterklaas komt op 17 november aan in Biddinghuizen.

Hieronder is de brief van Sinterklaas te lezen.

Hallo kinderen in Biddinghuizen

Het is weer zover, wij zijn onderweg met de stoomboot naar Nederland en hopen jullie allemaal weer te zien op zaterdag 17 november om 15.00 uur op de Kade in Biddinghuizen.

Alles is aan boord, het hele schip is volgeladen met pepernoten en cadeautjes. Wat mochten we weer veel cadeautjes inpakken en wat hebben de bakpieten het weer druk gehad met pepernoten bakken. De Hoofdpiet heeft gelukkig alles goed gecontroleerd en vertelde dat er voor iedereen een pakje mee is.

Vorig jaar hebben we met elkaar hele leuke spelletjes gedaan op het Plein en de Pieten hadden bij de winkels allemaal letters opgehangen. Weet je het nog? Ook dit jaar heb ik een paar Pieten vooruitgestuurd en hebben we in de winkels weer een aantal kaarten voor jullie opgehangen.

Bij de Albert Heijn of bij de Kleine Huishoudbeurs kun je een antwoordblad ophalen. Vind je een kaart, schrijf dan bij hetzelfde cijfer op je antwoordblad wat er op de kaart staat.

Kun je nog niet schrijven, dan mag je het ook natekenen of aan mama en papa vragen. Er zijn 15 kaarten met een plaatje erop en als je ze allemaal gevonden hebt, mag je de antwoordkaart meenemen naar de intocht.

En let goed op!…..Tijdens de Sinterklaasoptocht door het dorp kom je ook nog 5 kaarten tegen. Doe je weer mee? Heb je de kaarten voor en tijdens de intocht nog niet allemaal gevonden, dan mag je tot 1 december het antwoordblad bij het Pietenhuis of bij de Albert Heijn inleveren.

Wij varen nog even door en hopen jullie allemaal te zien in Biddinghuizen.

Tot gauw……, Sinterklaas en de Pieten.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat