Home

Winterfair gaat niet door

Winterfair gaat niet door Biddinghuizen - 16 november 2021.  Zojuist heeft Stichting De IJsvogel bekendgemaakt dat de Winterfair die gehouden zou worden op 11 december aanstaande niet doorgaat. Het gerucht hierover ging al langer rond, maar is hiermee dus bevestigd.

Tijdens de Winterfair zijn er in het centrum van Biddinghuizen diverse kramen te vinden waar goederen gekocht kunnen worden. Daarnaast zijn er optredens van muziekverenigingen en branden er diverse vuren.

Stichting De IJsvogel heeft besloten tot de afgelasting in verband met het hoge aantal coronabesmettingen. Of de lichtjestour, die op dezelfde datum gepland staat, doorgaat, is nog niet bekend.

"U zult begrijpen dat het besluit tot het niet doorlaten gaan van de de Winterfair opnieuw een fikse klap was voor het voltallige bestuur en veel vrijwilligers van stichting de IJsvogel. We hadden ons zo verheugd om dit gewaardeerde evenement door te laten gaan." laat de stichting in een persbericht weten.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat