Home

Paaseieren zoeken weer een succes!!

Paaseieren zoeken weer een succes!! Biddinghuizen - 20 april 2017.  Tweede Paasdag hebben heel veel kinderen uit Biddinghuizen weer geholpen met het eieren zoeken in het Noaberpark. Het was gezellig druk en ook het weer zat gelukkig mee.


Na een jaar afwezigheid door de harde wind, ging dit jaar het paaseieren zoeken wel door. Om ongeveer 11:00 uur kwam de paashaas aan en werd het startsein gegeven voor het zoeken. Voor alle gekleurde eieren die kinderen vonden en inleverde kregen ze iets lekkers.
 
Er waren dit jaar drie vakken gemaakt, één veld voor kinderen tot en met 4 jaar, één veld voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar en een veld voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

Op elk veld lagen twee gouden eieren verstopt daarmee konden de kinderen een prijsje ophalen.  Het duurde wel even voordat alle gouden eieren waren gevonden. Maar gelukkig werden alle 6 de gouden eieren teruggevonden.

De organisatie kijkt vol tevredenheid terug op deze dag.
Heeft u na dit evenement ideeën, tips, opmerkingen of lijkt het u ook leuk om te helpen dan kunt u zich wenden tot info@ijsvogel.net of u spreekt iemand van het bestuur aan.
 
“Stichting de IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen We doen het samen”

<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat