Home

Najaarsfeest Biddinghuizen bol van activiteiten

Najaarsfeest Biddinghuizen bol van activiteiten Biddinghuizen - 2 augustus 2007.  In verband met de opening van het nieuwe winkelcentrum zal het najaarsfeest in Biddinghuizen deze keer reeds plaatsvinden in het laatste weekeinde van september.

Stichting De IJsvogel maakt nu al de namen van de acts tijdens de feestavonden bekend.

De winkeliersvereniging en Stichting De IJsvogel (Dorpsbelangen Biddinghuizen) hebben de handen ineen geslagen om er een feestelijk weekeinde bol van activiteiten van te maken. Ook dit jaar zullen er weer twee feestavonden gehouden worden in de tent op het evenemententerrein.

Vrijdagavond 27 september Radio 538
Speciaal voor de jeugd zal op vrijdagavond de Drive in van Radio 538 in de tent aanwezig zijn. Rick van Velthuysen van 538 zal deze avond in de tent 4 uur lang de allernieuwste hits en diverse soorten muziek laten horen.

Zaterdagavond 28 september dorpsfeest m.m.v. Gebroeders Ko
’s Avonds staat er een Hollandse Bieravond op het programma. Vanwege het succes van vorig jaar is er voorafgaand aan het feest ook deze keer weer een stamppottenbuffet. Jong en oud, iedereen is welkom om, uiteraard tegen betaling, aan te schuiven en gezellig mee te eten.

Radio 10 Gold zal aanwezig zijn om tijdens de dorpsmaaltijd en de rest van de avond de sfeer in de tent erin te houden. Later op de avond zullen de Gebroeders Ko een optreden verzorgen. Gebroeders Ko, bekend van diverse feestnummers, zullen de tent op hun kop gaan zetten met hun feestmuziek.Meehelpen
Zoals altijd zijn helpende handen welkom bij de opbouw en het afbreken van de tent en tijdens de feestavonden. Wilt u meehelpen, dan kunt u zich hiervoor opgeven via info@ijsvogel.net. De slogan is niet voor niets: Biddinghuizen, we doen het samen.

Binnenkort zullen het complete programma van het najaarsfeest alsmede de festiviteiten rond de opening van het nieuwe winkelcentrum bekend gemaakt worden via BHZ-Net en Biddinghuizen Actueel. Hou het laatste weekeinde van september vast vrij in uw agenda.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat