Home

Geslaagde Feestweek

Geslaagde Feestweek Biddinghuizen - 26 juni 2007.  Zondag 17 juni was de afsluiting van een, volgens Dorpsbelangen en Stichting De IJsvogel, geslaagde feestweek middels een druk bezochte Interreligieuze viering.

Nadat op woensdag de tent opgebouwd was kon de jeugd op vrijdagavond genieten van DJ Thim tijdens het De Kubbe tentfeest, met tussendoor een Robbie Williams Tribute Band. De aanwezig jongeren hebben nog een les in Jumpen gehad waarna om 01.00 het feest ten einde was. Voor De IJsvogel een geslaagde avond

Zaterdag overdag was er veel te beleven in het centrum van het dorp. Het leverde een boel gezelligheid op.

Het Van Werven Beach Voet Volley Toernooi op het Plein, de braderie erom heen, de actie van het MFC en op twee locaties het Shantykoren Festival.

Hierdoor was het de hele middag een gezellige drukte in het nieuwe centrum. Een enkele regenbui mocht de sfeer niet bederven.

’s Avonds, tijdens het C1000 tentfeest met de band Barcode was de sfeer nog steeds goed aanwezig.

Met een goede band en gezellige volle tent vol mensen kan de organisatie spreken van een geslaagde avond.

Tijdens deze feestweek werd de horeca voor het eerst niret verzorg door de PR Hoeve. Via deze weg wil Dorpsbelangen en Stichting IJsvogel de PR Hoeve bedanken voor de inzet en energie die ze al de vorige feesten/activiteiten hebben geleverd. En wensen hen succes met de dingen die ze gaan doen.

Het was een druk weekend in het dorp, maar zoiets kan alleen tot stand komen met de hulp van vrijwilligers. En dat zijn er velen geweest: tent op- en/of afbouwen, scheidsrechter op het plein, koffie brengen voor de vrijwilligers, vloer leggen etc etc.

Via dit bericht wil de organisatie iedereen bedanken die, op wat voor manier ook geholpen heeft.

Wilt u ook helpen als vrijwilliger? Stuur een email bericht naar info@ijsvogel.net en geef even aan wat u eventueel wilt doen. Mocht u/je ideeën en/of opmerkingen hebben waar de organisatie wat aan heeft, mail dit ook naar bovengenoemd adres.

Biddinghuizen, We doen het samen

Dorpsbelangen Biddinghuizen
Stichting de IJsvogelBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat