Home

Voorverkoop kaarten Feestweekeinde

Voorverkoop kaarten Feestweekeinde Biddinghuizen - 2 juni 2007.  Het voorjaarsfeest is in aantocht, Biddinghuizen gaat weer feesten.

Op 15, 16 en 17 juni zal Stichting de IJsvogel namens Dorpsbelangen weer allerlei activiteiten presenteren. Toegangskaarten voor de tentfeesten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar.

Op het evenemententerrein zal ook nu weer een grote tent komen. Op vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni zullen er feesten gehouden worden.

Vrijdagavond 15 juni komt DJ Thim naar Biddinghuizen. Ook Bounce zal z’n opwachting maken. Tijdens het optreden van Bounce wordt u getrakteerd op een professionele show met muziek vanaf het begin van Robbie Williams solo carriere tot zijn hedendaagse hits. Robbie-fans willen dit niet missen. Aanvang 21.00 uur. Toegangsprijs € 6,-

Op zaterdagavond 16 juni is er feest met Barcode, de uit zes personen bestaande Zwolse Top-100 band. Een breed muzikaal repertoire dus, van Alanis Morissette, Coldplay, Dire Straits tot Paerl Jam, Anouk, U2 en De Dijk. Aanvang 21.00 uur. Toegangsprijs € 8,-

Toegangskaarten voor de feesten zijn op dinsdag 12 juni van 19.00 tot 21.00 verkrijgbaar in het Koetshuis en op woensdag 13 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur, vindt voorverkoop plaats in de tent.

Nog even aandacht voor de regels: Legitimatie verplicht. Jongeren onder de 16 jaar kopen en drinken geen alcohol. Wordt je gesnapt, dan ben je een jaar lang niet welkom op de feesten van Stichting de IJsvogel. Betalen met gepast geld wordt zeer gewaardeerd.

Volgende week meer over het feestweekeinde in Biddinghuizen. Hou 15, 16 en 17 juni alvast vrij in je agenda.

Biddinghuizen. We doen het samen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat