Home

Nu opgeven voor Van Werven Beachtoernooi

Nu opgeven voor Van Werven Beachtoernooi Biddinghuizen - 22 mei 2007.  Op zaterdag 16 juni zal in het centrum van Biddinghuizen, op het Plein, het jaarlijkse Van Werven Beach- en voetvolleybal toernooi weer van start gaan. Het is voor de elfde keer dat dit evenement plaatsvindt.

Zoals alle evenementen dit jaar wordt het van Werven Beach- en voetvolley toernooi georganiseerd namens Dorpsbelangen door de Stichting de IJsvogel met behulp van de vrijwilligers van de BBVV (Biddinghuizer Beach- en voetvolleybal)

Inschrijving voor het Van Werven Beach- en voetvolleybal toernooi kan via pvt80@hetnet.nl. Vermeld hierbij duidelijk de namen en telefoonnummers van de deelnemers en of meegedaan wordt aan voetvolley of aan beachvolley.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-- per team, en moet voor 14 juni overgemaakt worden op Rabobank rekeningnummer 17.69.38.966 o.v.v. de namen van het team.

Voor zowel het voetvolley als het beachvolley geldt dat er gespeeld wordt in teams van 2 personen. Bij beachvolley is voorts de regel van toepassing dat het team niet uit 2 heren mag bestaan, dus alleen gemengde teams.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat