Home

Gratis ijsje voor huttenbouwers en stoepkrijters

Biddinghuizen - 23 april 2007.  Kinderen die op Koninginnedag in Biddinghuizen deelnemen aan het KWT stoepkrijten en het KWT huttenbouwen krijgen een ijsje aangeboden door Snackbar Twins.

Beide activiteiten beginnen om 13.00 uur. Inschrijven kan bij de feesttent.

De KWT stoepkrijtwedstrijd vindt plaats op het Plein. Voor krijt wordt gezorgd. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

Het KWT Huttenbouwen gebeurt op het evenemententerrein. Stichting De IJsvogel, die namens Dorpsbelangen de activiteiten organiseert, zorgt voor bouwmaterialen en spijkers. Deelnemende kinderen (8 tot 14 jaar) dienen zelf hun gereedschap mee te nemen. De bouwers van de mooiste hut krijgen een diner aangeboden in hun zelfgebouwde onderkomen.

Het zier er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Dat is belangrijk, want stoepkrijten op een natte ondergrond gaat helaas niet en huttenbouwen is leuker in de zon dan in de regen. Maar hoe het weer ook zal uitpakken, deelnemers aan de activiteiten kunnen in elk geval rekenen op een lekker ijsje, aangeboden door Snackbar Twins.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat