Home

Toiletbeheerder(s) gezocht

Toiletbeheerder(s) gezocht Biddinghuizen - 20 april 2007.  Stichting De IJsvogel (deze organiseert namens Dorpsbelangen de evenementen in Biddinghuizen) is op zoek naar een personen die tijdens de feesten rond Koninginnedag de toiletten bij de feesttent willen beheren.

Het gaat om de volgende datums: 27, 28 en 30 april. Uiteraard dienen de toiletten tijdens de activiteiten schoon en netjes gehouden te worden en het toiletpapier dient tijdig aangevuld worden.

Er is een financiële vergoeding beschikbaar. Misschien zijn er verenigingen die op deze wijze hun kas willen spekken? Belangstellenden kunnen contact opnemen via jpotgieter@ijsvogel.net of 06-20911847.

Dan is dorpsbelangen ook nog op zoek naar mensen die op 25 april overdag willen helpen bij het opzetten van de tent. Er heeft zich een aantal personen aangemeld, maar nog niet voldoende. En de tent moet natuurlijk ook weer worden afgebroken. Dat gebeurt op 3 mei, ook overdag. Hiervoor kunt u zich ook aanmelden via bovengenoemd e-mail adres of telefoonnummer.

Als we het met z’n allen aanpakken, is het sneller klaar en bovendien veel gezelliger!

De nieuwe slogan van Dorpsbelangen is immers: Biddinghuizen. We doen ’t samen!

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat